Kalfsfiletspies
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 stukjes kalfsfilet van 50-60 gram per stuk
- 4 stukjes varkensfilet van 50-60 gram per stuk
- 4 stukjes runderfilet van 50-60 gram per stuk
- 1 eetlepel olijfolie
- Zachte boter
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
Wrijf het vlees in met peper en olijfolie. Laat dit ten minste 1 uur afgedekt marineren.
Maak vier spiezen, elk met de drie soorten filet.
Vet het rooster in met boter en leg de spiezen erop. Na ongeveer 4 minuten draaien en ook deze kant ongeveer 4 minuten laten garen. Zodra het vlees gaar na is bestrooien met zout en direct serveren.
Grilltijd: 4 minuten per kant
Tip: ook lekker met asperges, gestoofde lenteuitjes en mosterdsaus!
Probeer ook eens
- Cannelloni uit de oven
- Kalfsgehaktballen
- Spaghetti met champignons
- Kipsnack in bladerdeeg
- Quesadilla met kip
- Tournedos met madeirasaus
- Hete bliksem
- Pastasoufflé met ham
- Romige Provençaalse runderreepjes
- Fijne goulash met abrikozen
- Kalfsfilet met druiven en amandelen
- Varkensoester uit Bohemen
Bekijk al onze recepten