Quiche met salami
Ingrediënten
- 6 plakjes bladerdeeg
- 175 gram salami
- 120 gram geraspte kaas
- 125 gram crème fraiche
- 4 eieren
- 2 uien
- Olijfolie
- Zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakjes bladerdeeg vast op het aanrechtblad om te ontdooien. Snijd de ui in kleine stukjes. Fruit deze in de koekenpan. Snijd ook de salami in kleine stukjes.
Meng de crème fraiche met de eieren. Roer de kaas erdoor
Vet een schaal in met olijfolie en bekleed met bladerdeeg. Verdeel de ui en de salami hierover. Giet het crème fraiche-mengsel erover. Zet in de oven voor circa 40 minuten.
Tip!
Voeg groente naar smaak toe!
Probeer ook eens
- Gestoofde varkenswang met appel
- Gevulde cordon bleu
- Kalfsfiletspies
- Gehaktbrood
- Aardappelsalade met wortelen
- Kip van de Veluwe
- Rundvlees in de römertopf
- Schotse kipfilet
- Braadworstspies met poestagroenten
- Gehaktbroodjes met bladerdeeg
- Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes
- Plaatpizza met worst en pompoen
Bekijk al onze recepten