Koteletten met mosterd en gruyère
Ingrediënten
- 4 varkenskarbonades
- 4 eetlepels verse room
- 150 gram geraspte gruyèrekaas
- 4 eetlepels mosterd
- 2 eetlepels calvados
Bereiding
Kruid de karbonades met peper en zout en bak ze ongeveer 15 minuten in een koekenpan. Klop ondertussen de room stijf en meng er de kaas en mosterd door. Leg de karbonades in een vuurvaste schaal. Bedek ze met het mengsel van geraspte kaas, mosterd en stijfgeslagen room. Gratineer ze onder de grill. Week de aanbaksels in de koekenpan, waarin de karbonades zijn gebakken, los met de calvados en voeg wat room toe. Verhit tot de saus dik wordt.
Heerlijk met gekookte aardappels en verse groenten.
Probeer ook eens
- Braadworstspies met poestagroenten
- Karbonades, gevuld met champignons
- Kalkoensaltimbocca
- Romige Provençaalse runderreepjes
- Schotse kipfilet
- Pork Wellington
- Chinees varkenshaasje
- Medaillon van kip
- Goulash met biefstuk
- Wraps met gerookte kip en avocado
- Gekruide gehaktballen met ananas
- Provençaalse rundvleesschotel
Bekijk al onze recepten