Wie is mijn slager | Wie is mijn bakker

Pittige kip cordon bleu

Ingrediënten voor 4 personen
  • 4 kipfilets
  • 8 plakken katenspek
  • 4 plakjes jong belegen kaas
  • Roquefort
  • 1 ei
  • Paneermeel
  • Roomboter
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in de lengte open tot bijna aan de rand. Vul iedere kipfilet met 2 plakjes katenspek, een plak kaas en de Roquefort. Sluit af met cocktailprikker en druk stevig aan.

Naar smaak kruiden met peper en zout. Kluts vervolgens het ei in een bakje en haal de kipfilets hier door. Daarna door de paneermeel halen.

Verwarm de roomboter en de olijfolie in de pan. De kipfilet hier om en om gaar in bakken. Direct opdienen.

For page 12 13 pittige kip cordon bleu

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.