Pittige kip cordon bleu
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kipfilets
- 8 plakken katenspek
- 4 plakjes jong belegen kaas
- Roquefort
- 1 ei
- Paneermeel
- Roomboter
- Olijfolie
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in de lengte open tot bijna aan de rand. Vul iedere kipfilet met 2 plakjes katenspek, een plak kaas en de Roquefort. Sluit af met cocktailprikker en druk stevig aan.
Naar smaak kruiden met peper en zout. Kluts vervolgens het ei in een bakje en haal de kipfilets hier door. Daarna door de paneermeel halen.
Verwarm de roomboter en de olijfolie in de pan. De kipfilet hier om en om gaar in bakken. Direct opdienen.
Probeer ook eens
- Karbonades, gevuld met champignons
- Rijstsalade met gerookte kip
- Kip van de Veluwe
- Shoarma in een tosti
- Aardappelen met chorizo en spek
- Stamppot broccoli uit de oven
- Varkensoester uit Bohemen
- Asperge-kaastaart
- Biefstuk met roquefort
- Hongaarse kipfilet
- Gevulde koolrolletjes
- Fijne jeneverbes koteletten
Bekijk al onze recepten